Maanantai 26.1.

Uskonnon tunnin alussa oli seurakunnan aamunavaus. Tunnin lopussa oppilaat lukivat kappaleen 16. Emme ehtineet käsitellä koko kappaletta loppuun, joten jatkamme ensi viikon tunnilla.

Fysiikan ja kemian tunnin paikalla oli tieto- ja viestintätekniikan tunti, jonka aikana oppilaat harjoittelivat kuvankäsittelyä Paint.NET-kuvankäsittelyohjelmalla. Siirrämme fysiikan ja kemian tunnin keskiviikolle 28.1.

Äidinkielen jakotunneilla käsittelimme adjektiivien vertailumuotoja ja numeraaleja. Oppilaat tekivät oppikirjasta sivulta 77 tehtävät 1-3 ja sivulta 79 tehtävät 1-4. Monet ehtivät aloittaa taulukon adjektiivien vertailuasteista.

Liikuntatuntien alkupuolella teimme pienen luistelutestin ja harjoittelimme yhdessä luistelutekniikkaa. Tuntien loppupuolella oppilaat saivat valita, osallistuvatko he omatoimiseen luisteluun, jääleikkeihin vai jääpeleihin. Oli todella mukava nähdä, miten ahkerasti oppilaat osallistuivat liikuntatunnilla!

Tänään alkaa liikuntapäiväkirjan pitäminen. Oppilaat voivat kirjoittaa liikuntapäiväkirjan vihkoon, paperille tai sähköisessä muodossa. Ohjeistus päiväkirjan tekemiseen löytyy opetusblogista kohdasta liikunta.

Kotitehtävät:

AI Tee tehtäväkirjasta s. 44-45 ja taivuta kymmentä valitsemaasi adjektiivia kaikissa vertailuasteissa.

Mainokset

Tietoa kirjoittajasta

opettajajohannam

Olen luokanopettaja (KM) sekä äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja (FM).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s