Torstai 7.5.

Valinnaisaineiden tunneilla oppilaat tekivät omenan muotoisia kortteja kummioppilaille. Lisäksi oppilaat tekivät kortteja, joiden reunoilla oli ornamentteja.

Valinnaisaineiden tuntien jälkeen koitti kauan odotettu kummioppilaiden vierailu, joka kesti kesti lähes kaksi oppituntia. Ensin menimme ulos ja toivotimme kummioppilaat tervetulleiksi. Aluksi oppilaat näyttelivät koulunkäyntiin liittyviä lyhyitä näytelmiä tuleville ensimmäisen luokan oppilaille.

Erityisopettaja veti yhdessä koulunkäynninohjaajan kanssa Hessu Hipattaja -leikin koko porukalle. Leikin jälkeen kummien ja tulevien kummioppilaiden ryhmät kerrottiin. Ryhmissä kummit ohjasivat kummioppilaita koulun alueella. Vierailu päättyi yhteiseen ruokailuun ja kiitoksiin. Viidennen luokan oppilaat toimivat esimerkillisesti. Hienoa!

Kotitehtävät:

AI Jos sinulla on kauan sitten aloitettu novelli kesken, jatka sitä eteenpäin. Novellit kirjoitetaan valmiiksi ja palautetaan ensi viikolla.

Mainokset

Tietoa kirjoittajasta

opettajajohannam

Olen luokanopettaja (KM) sekä äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja (FM).

One thought on “Torstai 7.5.”

  1. Hei, nyt ei Jimi ole varma onko kirjoittanut ja palauttanut novellin, aihettakaan ei muista. Office 365:sta ei löytynyt mitään sen suuntaista keskeneräistä. Voitko tarkistaa, mikäli on sen jutun sinulle jakanut. t. Paula

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s