Perjantai 2.10.

Tänään jokainen oppilas sai lapun, jossa on vanhempainvartin aika. Jos aika on aivan mahdoton, olen jättänyt perjantaille 20.11. kaksi vara-aikaa.

Tarkistin eilen historian kokeet. Kokeita oli todella mukava tarkistaa. Kaikki oppilaat olivat harjoitelleet kokeisiin hienosti ja osasivat koealueen asiat kiitettävästi. Kiitin oppilaita heti aamusta ahkeruudesta. Erinomaista työtä!

Fysiikan ja kemian tunnilla aloitimme kappaleen 7, joka käsittelee auringon valoenergiaa (säteilyenergia) ja kemiallista energiaa. Oppilaat lukivat kappaleen. Kertasimme myös aiemmin opittuja asioita kuten yhteyttämistä (fotosynteesi) ja kasvuen lisääntymistä (siemenkasvit ja itiökasvit).

Matematiikan jakotunneilla käsittelimme sivut 54-55. Uutena asiana aukeamalla oli yksikkömuunnokset kuutiodesimetrien, kuutiometrien ja litrojen välillä. Ensi viikon matematiikan tunneilla kertaamme perjantaina 9.10. pidettävään kokeeseen.

Maantiedon tunnilla oppilaat lukivat savanneja käsittelevän kappaleen ja kirjoittivat savannityyppien nimet vihkoon. Katsoimme opetusdokumentin savannien kasvillisuudesta ja eläimistä.

Kotitehtävät:

FYKE Selvitä, kuinka paljon 100 grammassa maitoa ja leipää on energiaa.

MA Tee s. 54-55 loppuun.

BG Tee sivujen 38-41 tietojen pohjalta ajatuskartta savannien luonnosta ja eläimistä. Ajatuskartassa on oltava 30 asiaa.

Mainokset

Tietoa kirjoittajasta

opettajajohannam

Olen luokanopettaja (KM) sekä äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja (FM).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s