Maanantai 9.11.

Kuvataiteen tunneilla teimme aikamatkan. Oppilaat saivat valita yhden keskiajan ja romantiikan välissä olevan taidehistorian ajanjakson, jonka perusteella he suunnittelivat ja piirsivät oman kuvan. Kuvassa tuli olla joko renessanssiin, barokkiin tai uusklassismiin sopiva vaatetus ja sisustus. Tämän päivän tunneilla oppilaat piirsivät kuvat ja ensi maanantaina oppilaat viimeistelevät kuvat peiteväreillä.

Historian tunnilla saimme kuulla viimeiset esitykset Suomen historiasta. Perjantaina 13.11. oppilailla on piskokoe esitelmien pohjalta. Jokaisen kannattaa opetella ainakin viiden Suomen historian esitelmän aihe ja sisältö kunnolla.

Matematiikan tunnilla oppilaat kertasivat kokeeseen. Sovimme oppilaiden kanssa, että matematiikan koe siirtyy keskivikosta torstaihin eli matematiikan kokeen uusi päivämäärä on torstai 12.11. Samalla vaihdamme torstain äidinkielen ja matematiikan tuntien paikkaa. Keskiviikkona 11.11. meillä on poikkeuksellisesti kaksi äidinkielen tuntia.

Biologian tunnilla osallistuimme Luokasta luontoon -kilpailuun. Tunnin alussa oppilaat lukivat luontovihkoa ja tunnin lopussa oli pistokoe. Oppilaat saivat myös maantiedon kokeet takaisin. Perjantaina 13.11. oppilailla on aikaa tehdä Afrikka-esitelmiä ryhmissä. Ensimmäiset esitelmät ovat maanantaina 16.11.

Kotitehtävät:

MA Johannan ryhmä: moniste 4

AI Muistathan palauttaa huomiseen mennessä kirjallisuuden projektin Google Classroomiin tai opettajalle.

Mainokset

Tietoa kirjoittajasta

opettajajohannam

Olen luokanopettaja (KM) sekä äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja (FM).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s