Perjantai 20.11.

Fysiikan tunnilla oli ensimmäinen sähköinen koe, jota testasimme varsinaisena kokeena. Oppilaat saivat käyttää kirjaa ja muistiinpanoja samalla, kun he vastasivat kokeeseen. koekysymykset olivat tavallista koetta yksityiskohtaisempia. Koetta voi käydä katsomassa ja testaamassa kirjautumalla osoitteeseen https://b.socrative.com/login/student/. Huoneen salasana on OPETTAJAJOHANNAM.

Oppilaat osasivat hienosti vastata kyselyyn. Valitettavasti kysely ilmoitti muutaman tehtävän kohdalla, että vastaus on väärä, vaikka oppilas oli vastannut oikein. Onneksi oppilaan oikeat vastaukset ovat kirjautuneet oikein vastauslomakkeeseen. Palautan oppilaille maanantaina 23.11. kokeet. Palautuslomakkeessa on oikeat vastaukset. Mikäli oppilas on vastannut väärin, olen ympyröinyt oppilaan kokeessa valitseman vastauksen. Jokainen vastaus on pisteen arvoinen.

Matematiikan tunnilla Markon ryhmä laski sivuja 88-89  ja minun ryhmä jatkoi matematiikkaprojektia, jonka palautuspäivä on perjantaina 4.12. Tunnin loppupuolella oppilaat saivat pelipäivän kunniaksi pelata matematiikkapelejä osoitteessa https://www.thatquiz.org. Maantiedon tunnilla oli hienot esitelmät Madagaskarista, Egyptistä ja Nigeriasta.

Kotitehtävät:

MA Markon ryhmä s. 88-89 loppuun asti ja Johannan ryhmä jatkaa projektia kotona vähän eteenpäin.

EN: Lue kappale 7 ja tee tehtävät 1-5.

 

 

Mainokset

Tietoa kirjoittajasta

opettajajohannam

Olen luokanopettaja (KM) sekä äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja (FM).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s