Perjantai 4.12.

Fysiikan ja kemian tunnin alussa katsoimme joulukalenterin ja oppilaat tekivät joulukalenterin liikuntatehtävän. Lisäksi katsoimme tiedetuubin kemiallisen joulukalenterin http://www.tiedetuubi.fi/tiede/kemiallinen-joulukalenteri-124-mita-steariini-oikein, jossa kerrottiin steariinista ja arabikumista. Oppilaat lukivat kappaleen 13, jossa käsitellään tuotteen elinkaarta. Jatkamme kappaleen käsittelyä vielä ensi viikolla.

Toisella tunnilla oli viidennen luokan järjestämä itsenäisyyspäivän juhla koulun salissa. Tunnin lopussa oppilaat lukivat biologian kappaleen 21. Kolmannella luokalla oli koko luokan yhteinen englannin tunti. Neljännellä tunnilla käsittelimme kirjan kappaleita 20 ja 21. Katsoimme videon Aasian kasvillisuusalueista, kasveista ja eläimistä. Oppilaat oppivat, mitä monsuunituulet ja -sateet saavat aikaiseksi.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Kotitehtävät:

FYKE Valitse yksi tuote (esim. vaate, kengät tai jalkapallo) ja selvitä pesumerkintöjen tai netistä löytyvän tiedon avulla tuotteesta, missä tuoteen raaka-aine on tuotettu, missä tuote on suunniteltu, valmistettu, markkinoitu ja myyty. Kerro myös, mihin tuotetta käytät, onko tuote tarvinnut huoltoa ja millaisiin jätteisiin tuote kuuluu, kun sitä ei enää voi käyttää.

BG: Väritä monisteet Aasian kasveista ja eläimistä.

Mainokset

Tietoa kirjoittajasta

opettajajohannam

Olen luokanopettaja (KM) sekä äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja (FM).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s