Elokuun tapahtumia

Kävimme ensimmäisellä kouluviikolla rannalla ja juhlistimme hiekkaleikkipäivää. Oppilaat pääsivät tunnistamaan maalajeja raekokojen mukaan ja rakentamaan hiekkalinnoja.  Pidämme vastaavia teematunteja toisinaan. Teemat on merkitty pienryhmän omaan kalenteriin, jonne on päivitetty myös muut tärkeät tapahtumat.

Olemme työskennelleet ensimmäiset kouluviikot tiiviisti tehtäväkirjojen, vihkojen ja monisteiden parissa. Kunhan saamme pienryhmän tiloissa verkon toimimaan, käytämme pelillistä oppimista iPadien avulla. Olen jo aiemmin luonut Glosoriin englannin, ruotsin ja lukuaineiden oppimispelejä sanaston ja käsitteiden opetteluun. Pelejä voi pelata kirjautumalla osoitteeseen https://glosor.eu/. Alla on Glosoriin tunnistautumisessa tarvittava käyttäjätunnus ja salasana.

Käyttäjätunnus: opettajajohannam

Salasana: <zxcvbnm

Otamme käyttöön Peda.netin. Rakennan vähitellen pienryhmän Peda.net-sivuja Myrskylän kirkonkylän koulun luokkien sivujen alle kohtaan pienryhmä. Neljännen luokan oppilaat ovat jo luoneet tunnukset. Muut oppilaat saavat Peda.netin lupalaput kotiin syksyn aikana.

Syksyn aikana oppilaat saavat myös Bingel-tunnukset. Bingelistä saa lisää tietoa täältä: https://www.sanomapro.fi/bingel/

 

Mainokset

Tietoa kirjoittajasta

opettajajohannam

Olen luokanopettaja (KM) sekä äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja (FM).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s